✓ Officieel dealer ✓ Gratis verzenden vanaf 30,- ✓ Binnen 1 à 2 werkdagen ✓ De beste service ✓ Goede garantie ✓ 30 dagen bedenktijd
Bakjes-om-babyhapjes-in-te-bewaren

Bakjes om babyhapjes in te bewaren

Jouw baby wordt groter en groter en krijgt trek in babyhapjes. Eerst een klein beetje. Daarvan passen er 14 in een handige tray. Later meer. En dan wordt het tijd om bakjes om babyhapjes in te bewaren aan te schaffen. Maar welke is nou echt handig voor jouw kleintje? En zitten er geen slechte stoffen in?

Veilig!

Alle bakjes voor babyhapjes van OXO Tot zijn hartstikke veilig. Ze zijn allemaal BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalaten-vrij. Er zitten geen scherpe randjes aan. Ze kunnen niet kapot. Je kunt ze veilig verwarmen. En invriezen. En direct uit de vriezer weer ontdooien in de magnetron. En het handige lekvrije klikdeksel houdt eventuele diepvriesluchtjes buiten. Goed he!

Babyhapjes in de vriezer

Babyhapjes bewaar je natuurlijk in de vriezer. Want iedere dag verse hapjes maken lijkt een onmogelijke klus. Zeker als je meer hongerige mondjes hebt om te voeden. De bakjes van OXO Tot kun je in de diepvries gebruiken. En je kunt ze daarna direct verwarmen. Daar kunnen ze tegen. 🙂

Babyhapjes meenemen

babyhapjes-meenemen

De bakjes voor babyvoeding van OXO Tot zijn luchtdicht en klikken handig dicht. Hierdoor kun je ze gemakkelijk meenemen in de babytas. Want knoeien behoort tot het verleden.

OXO Babyvoeding Diepvriesbakje

Het OXO Babyvoeding Diepvriesbakje is je vriend als het op het invriezen van kleine porties babyvoeding aankomt. In één tray kun je maar liefst 14 babyhapjes kwijt. En dankzij de ronde vorm, komen ze er gemakkelijk uit als je ze nodig hebt.

Bakjes van 60 milliliter

De Babyvoeding Bewaarbakjes van 60 milliliter zijn perfect voor het bewaren, invriezen en opwarmen van kleine babyhapjes. Zodra je kindje uit het Diepvriesbakje gegroeid is, kan hij met 60 ml. per maaltijd weer een tijdje vooruit. En zodra hij hier ook uitgroeit, ga je weer een stapje groter.

Bakjes van 120 milliliter

Afhankelijk hoeveel je kindje eet, kun je nog voor zijn eerste verjaardag overstappen naar de bakjes van 120 milliliter. Ook zijn deze bakjes perfect voor fruithapjes. Daar eten ze altijd wat meer van. Deze Bakjes voor babyvoeding staan met z’n vieren op een handig tableau.

De bakjes om babyhapjes in te bewaren van 120 milliliter zijn ook verkrijgbaar in glas. Die zijn wat zwaarder en staan daardoor steviger op tafel.

Bakjes van 180 milliliter

De grootste bakjes voor babyhapjes zijn die van 180 milliliter. Perfect voor de grote trek en heerlijk fruithappen. Ook voor stukjes fruit. Deze bewaarbakjes staan ook met z’n vieren op een plateau.

Ook handig als je kindje straks wat ouder is

De bakjes voor babyhapjes blijven handig. Want straks als je kindje wat ouder is, gebruik je ze bijvoorbeeld voor het meenemen van fruit. Of kleine toetjes. Lekvrije bakjes komen eigenlijk altijd van pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.