Shopping Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren
Bakjes-om-babyhapjes-in-te-bewaren

Bakjes om babyhapjes in te bewaren

Jouw baby wordt groter en groter en krijgt trek in babyhapjes. Eerst een klein beetje. Daarvan passen er 14 in een handige tray. En daarna wordt het tijd om echte bakjes om babyhapjes in te bewaren aan te schaffen. Maar welke is nou echt handig voor jouw kleintje? En zitten er geen slechte stoffen in?

Veilig

Alle bakjes voor babyhapjes van OXO Tot zijn hartstikke veilig. Ze zijn allemaal BPA-vrij, PVC-vrij en Ftalaten-vrij. Er zitten geen scherpe randjes aan. Ze kunnen niet kapot. Je kunt ze veilig verwarmen. En invriezen. En direct uit de vriezer weer ontdooien in de magnetron. En het handige lekvrije klikdeksel houdt eventuele diepvriesluchtjes buiten. Goed he!

Babyhapjes in de vriezer

Babyhapjes bewaar je natuurlijk in de vriezer. Want iedere dag verse hapjes maken lijkt een onmogelijke klus. Zeker als je meer hongerige mondjes hebt om te voeden. De bakjes van OXO Tot kun je in de diepvries gebruiken. En je kunt ze daarna direct verwarmen. Daar kunnen ze tegen. 🙂

OXO Tot diepvriestray

Babyhapjes meenemen

De bakjes voor babyvoeding van OXO Tot zijn luchtdicht en klikken handig dicht. Hierdoor kun je ze gemakkelijk meenemen in de babytas. Want knoeien behoort tot het verleden.

Met de duurzame bewaarbakjes van OXO Good Grips, heb je altijd een maaltijd in de koelkast of de vriezer.

Diepvriesbakjes

Het OXO Babyvoeding Diepvriesbakje is je vriend als het op het invriezen van kleine porties babyvoeding aankomt. In één tray kun je maar liefst 14 babyhapjes kwijt. En dankzij de ronde vorm, komen ze er gemakkelijk uit als je ze nodig hebt.

60 milliliter

De Babyvoeding Bewaarbakjes van 60 milliliter zijn perfect voor het bewaren, invriezen en opwarmen van kleine babyhapjes. Zodra je kindje uit het Diepvriesbakje gegroeid is, kan hij met 60 ml. per maaltijd weer een tijdje vooruit. En zodra hij hier ook uitgroeit, ga je weer een stapje groter.

120 milliliter

Afhankelijk hoeveel je kindje eet, kun je nog voor zijn eerste verjaardag overstappen naar de bakjes van 120 milliliter. Ook zijn deze bakjes perfect voor fruithapjes. Daar eten ze altijd wat meer van. Deze Bakjes voor babyvoeding staan met z’n vieren op een handig tableau.

De bakjes om babyhapjes in te bewaren van 120 milliliter zijn ook verkrijgbaar in glas. Die zijn wat zwaarder en staan daardoor steviger op tafel.

OXO Tot babyvoedingsbakjes

180 milliliter

De grootste bakjes voor babyhapjes zijn die van 180 milliliter. Perfect voor de grote trek en heerlijk fruithappen. Ook voor stukjes fruit. Deze bewaarbakjes staan ook met z’n vieren op een plateau.

Voor oudere kindjes

De bakjes voor babyhapjes blijven handig. Want straks als je kindje wat ouder is, gebruik je ze bijvoorbeeld voor het meenemen van fruit. Of kleine toetjes. Lekvrije bakjes komen eigenlijk altijd van pas.

Bakjes voor babyvoeding

Interessant blog? Deel het online 🙂

Van babyhapjes naar echt eten
OXO Tot Blog
Brechje

Van babyhapjes naar echt eten

Van babyhapjes naar echt eten. Je kleintjes laten overstappen van gepureerde babyvoeding naar normale maaltijden hoeft geen stressvol proces te zijn. Het is een kwestie

Opvouwbaar badje
OXO Tot Blog
chris

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op

Kamperen met kinderen
OXO Tot Blog
Brechje

Kamperen met kinderen

Het is volop zomer en dat betekent dat het weer tijd is om de auto in te laden en naar je favoriete vakantiebestemming te rijden.

De OXO Greensaver
OXO Tot Blog
chris

De OXO Greensaver

Het is het beste voor je kleintje om gezond maar ook gevarieerd te eten. Best een uitdaging, want voor je het weet is het fruit

OXO Tot Blog
chris

Kindvriendelijke voorraadbussen

Maak kennis met de OXO Pop Containers. De perfecte voorraadbussen die veilig zijn voor kinderen en super kindvriendelijk in gebruik. Kinderen kunnen ze zelf openen,

Voorkom knoeien tijdens hett eten
OXO Tot Blog
Brechje

Voorkom gooien met eten

Je hebt een heerlijk hapje gemaakt voor je kleintje, je zet het bij hem of haar neer maar je kindje begint ermee te gooien. Gooien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL