Your Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren
Beste kinderservies

Beste Kinderservies

Het beste kinderservies is veilig, onbreekbaar en gemakkelijk te gebruiken. Want veiligheid is belangrijk. Maar jouw zoon of dochter moet er ook goed van leren eten. OXO Heeft over het ontwerp lang nagedacht en veel getest. Zo kwamen ze tot het beste kinderservies dat je je maar kunt wensen.

Veilig

Je wilt niet dat je kindje zich bezeert aan een bordje of een kommetje. En je wilt ook niet dat hij verkeerde stoffen binnenkrijgt. Daarom maakt OXO het allerbeste servies voor kleine kinderen van voedselveilig siliconen. Siliconen is zacht, zodat je kindje zich niet kan bezeren. Maar siliconen is ook superveilig. BPA-vrij, PVC-vrij, Ftalaten-vrij en noem maar op.

Onbreekbaar

De siliconen bordjes, schaaltjes en bestek zijn onbreekbaar. Een plastic bordje kan, als je goed je best doet, nog wel kapot. Bij siliconen krijg je dit echt niet voor elkaar. En mocht er na veel geweld toch een scheurtje in komen, dan is dit nooit scherp. En dus nooit gevaarlijk voor jouw kleintje. Van baby tot kleuter (en misschien nog wel langer) doet jouw kindje met dit superduurzame kinderservies. Dat maakt het tot een goede investering.

OXO Tot sliconen bord

Doordacht ontwerp

De siliconen bordjes en schaaltjes vormen niet voor niets het beste kinderservies dat je je maar kunt wensen. Je kindje eet er gemakkelijk uit. De verhoogde randen zorgen ervoor dat hij gemakkelijk kan opscheppen en weinig knoeit. Ook rolt het eten niet zomaar van het bordje af. Kies voor een combinatie met het siliconen bestek en je weet zeker dat jouw kindje als de beste leert eten.

Bekijk ook het andere duurzame servies van OXO.

Verzwaard

Lichtgewicht is vaak fijn, maar dit geldt niet voor kinderbordjes en -schaaltjes. Die moeten juist zwaar zijn. Zodat ze niet schuiven tijdens het eten. En zodat de kans kleiner is dat het bordje met eten en al op de grond valt. Daarom heeft OXO de siliconen bordjes en schaaltjes uitgerust met een verzwaarde bodem. Het siliconen bestek is uiteraard wel lichtgewicht.

Duurzaam

Veilig, onbreekbaar, verzwaard en uitgerust met een verhoogde rand voor gemakkelijk eten. Dat maakt het siliconen kinderservies van OXO tot het beste kinderservies dat je je maar kunt wensen. Het siliconen kinderservies is een eenmalige investering, want het gaat lang mee. En als je de set met bordje, schaaltje en bestek koopt, ben je voordeliger uit dan wanneer je ze los koopt.

Samen eten van handig kinderservies

Siliconen kinderservies

Interessant blog? Deel het online 🙂

Beste kinderservies
OXO Tot Blog
chris

Beste Kinderservies

Het beste kinderservies is veilig, onbreekbaar en gemakkelijk te gebruiken. Want veiligheid is belangrijk. Maar jouw zoon of dochter moet er ook goed van leren

Slab met opvangbakje
OXO Tot Blog
chris

Slab met opvangbakje

Met de slab met opvangbakje is knoeien tijdens het eten verleden tijd. Nou ja, er wordt nog wel geknoeid, maar zijn/haar broek blijft nu schoon omdat de

OXO babydoekjes box
OXO Tot Blog
chris

Billendoekjes Box

Wat is nou de beste billendoekjes box? Want er is nogal wat aanbod. En de prijsverschillen zijn groot. Een billendoekjesbox van Action, Hema of Kruidvat

Badspeelgoed opbergen
OXO Tot Blog
chris

Badspeelgoed opbergen

Met kleine kinderen ligt de badkamer al snel vol met rondslingerend badspeelgoed. En OXO zou OXO niet zijn, als het er geen oplossing voor had.

Bakjes om babyvoeding in te bewaren
OXO Tot Blog
chris

Bakjes om babyhapjes in te bewaren

Jouw baby wordt groter en groter en krijgt trek in babyhapjes. Eerst een klein beetje. Daarvan passen er 14 in een handige tray. En daarna wordt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL