Shopping Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren
De Beste Billendoekjesbox

Billendoekjes Box

Wat is nou de beste billendoekjes box? Want er is nogal wat aanbod. En de prijsverschillen zijn groot. Een billendoekjesbox van Action, Hema of Kruidvat is niet duur. Maar heeft een andere kwaliteit dan de box van OXO Tot. Graag neem ik je mee in het ontwerp van de OXO Tot Billendoekjesbox. Volgens ons de beste en meest stijlvolle die er te koop is.

Handig

Als OXO iets maakt, dan is het handig. Heel handig zelfs. En met de billendoekjesdoos is dat niet anders. Je drukt op het deksel en hij gaat open. Heel eenvoudig pak je met één hand het bovenste doekje. Je drukt opnieuw op het deksel en hij gaat dicht. Thats it. En weet je wat nou zo handig is? Je gebruikt maar 1 hand. Want de andere hand heb je hard nodig om de beentjes van de baby omhoog te houden.

OXO Tot babydoekjes boxjpg

Met één hand

Het deksel van de babydoekjesdoos opent vanzelf na een zachte duw op het deksel. Of een snelle tik, als je haast hebt 🙂 Waar de deksels van andere boxen nog wel eens blijven hangen, doet die van OXO Tot dat nooit. Hij gaat altijd keurig open. Dat is toch vreselijk handig?!

Siliconen ring

Wat ook handig is, onder het deksel zit een siliconen rand. Deze zorgt voor een perfecte luchtdichte afsluiting. Zodat de babydoekjes niet uitdrogen. Dan denk je misschien: ja, maar dat hebben toch al die doekjesverdelers? Nou… ten eerste: Nee! en ten tweede: als ze het hebben, dan zorgt dat er vaak voor dat het deksel moeizaam dicht gaat. Er zit immers iets tussen wat je aan moet drukken. De siliconen rand in de verdeler van OXO Tot is zo verfijnd, dat je het niet eens merkt. En dat maakt veel verschil als het alle hens aan dek is voor een flinke poepluier.

Naast handige duurzame billendoekjes boxen heeft OXO ook andere handige accessoires voor onderweg.

Veilig

Alle producten van OXO Tot zijn veilig. Punt. OXO kan het zich ook gewoon niet veroorloven dat een product onveilig of giftig zou zijn.

Wat betreft de beste billendoekjes box in de wereld (volgens ons), is deze box gemaakt van hoogwaardig kunststof. BPA-vrij, PVC-vrij en vrij van weekmakers. De afsluitring is van siliconen. En siliconen is sowieso een volkomen voedselveilig materiaal.

Mooi

Smaken verschillen. Dus wat is mooi? Maar de OXO Tot Doekjesverdeler staat keurig netjes op iedere commode. Glanzend wit met een subtiele grijze lijn en een klein venster. Door dit venster zie je hoeveel doekjes er nog inzitten. De pootjes zijn anti-slip. Hierdoor blijft de box niet alleen stevig op zijn plek staan. Ze voorkomen ook dat er krassen op de commode komen.

Perfect Pull

Omdat je zo handig en gemakkelijk de billendoekjes pakt, noemt OXO Tot deze box de PerfectPull™ Wipes Dispenser. Best een goede naam he!

Voor onderweg

Er is nog iets waar OXO goed over nagedacht heeft. Dat is dat je natuurlijk niet altijd thuis bent. Soms ben je onderweg en wil je net zo relaxt je kindje kunnen verschonen als thuis. Daarom is er de Billendoekjes Box voor onderweg. Hiermee geeft de volgende noodstop veel minder stress.

Onze billendoekjes boxen

Interessant blog? Deel het online 🙂

Van babyhapjes naar echt eten
OXO Tot Blog
Brechje

Van babyhapjes naar echt eten

Van babyhapjes naar echt eten. Je kleintjes laten overstappen van gepureerde babyvoeding naar normale maaltijden hoeft geen stressvol proces te zijn. Het is een kwestie

Opvouwbaar badje
OXO Tot Blog
chris

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op

Kamperen met kinderen
OXO Tot Blog
Brechje

Kamperen met kinderen

Het is volop zomer en dat betekent dat het weer tijd is om de auto in te laden en naar je favoriete vakantiebestemming te rijden.

De OXO Greensaver
OXO Tot Blog
chris

De OXO Greensaver

Het is het beste voor je kleintje om gezond maar ook gevarieerd te eten. Best een uitdaging, want voor je het weet is het fruit

OXO Tot Blog
chris

Kindvriendelijke voorraadbussen

Maak kennis met de OXO Pop Containers. De perfecte voorraadbussen die veilig zijn voor kinderen en super kindvriendelijk in gebruik. Kinderen kunnen ze zelf openen,

Voorkom knoeien tijdens hett eten
OXO Tot Blog
Brechje

Voorkom gooien met eten

Je hebt een heerlijk hapje gemaakt voor je kleintje, je zet het bij hem of haar neer maar je kindje begint ermee te gooien. Gooien

One comment

  1. Tio Huisman

    Hersluitbare box om te voorkomen dat doekjes uitdrogen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL