Shopping Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren

Compact, ruimtebesparend flessendroogrek

De opdracht was simpel, ontwerp een compact flessendroogrek dat voldoet aan de wensen van de ouders. Dus eentje die handig in gebruik is, gemakkelijk schoon te maken en ruimte bespaart.

6 flessen per dag

Gezinnen met baby’s, peuters en kleuters gebruiken verschillende droogrekken en theedoeken om de dagelijkse hoeveelheid flessen aan te kunnen. Gemiddeld gebruikt 1 kind 6 flessen per dag. En dat is best veel. Het aanrecht staat dan al snel vol.

Compact-flessendroogrek

Staand

Veel droogrekken zijn vierkant en nemen best veel ruimte in op het aanrecht. Dus laten we eens een staand flessendroogrek ontwerpen. Op die manier houden we de oppervlakte zo klein mogelijk. En besparen de ouders veel ruimte op het aanrecht. Omdat je dit flessendroogrek tegen de muur kunt zetten, ziet het er meteen veel netter uit. Ook als hij vol staat met afgewassen flessen.

Handig formaat

Veel keukens hebben kastjes boven het aanrecht. Ons verticale flessendroogrek moet daar natuurlijk wel tussen passen. Daarom heeft hij een hoogte van 36 centimeter. Deze hoogte past tussen bijna alle Nederlandse en Belgische aanrechtbladen en keukenkastjes.

Met de duurzame flessenborstels van OXO Good Grips, hou je eenvoudig de drinkflessen blinkend schoon.

Perfect droog

Het belangrijkste onderdeel van een flessendroogrek is natuurlijk dat de flessen goed droog worden. De 9 pinnen van het compacte flessendroogrek staan schuin (om exact te zijn in een hoek van 48 graden). Zo kunnen alle flessen goed drogen, omdat het water er optimaal uitloopt. Het rooster aan de onderkant is verhoogd. Hier laat je beker- en flessendeksels drogen, die dankzij het rooster niet in het water staan.

OXO Tot flessenborstels

Accessoires

Bij de Bekers en flessen van je kindje horen allerlei accessoires en onderdelen. Deze moeten natuurlijk ook goed kunnen drogen. Daarom biedt dit ruimtebesparende flessendroogrek ook handige plekken voor al deze dingen. Vooral bovenin kun je veel spenen, rietjes, deksels en handgrepen kwijt.

Schoonmaken

Omdat alles wat in aanraking komt met water snel vies wordt, is dit droogrek gemakkelijk te reinigen. De bovenkant en de onderkant van het rek kun je verwijderen. Zodat je het snel schoonmaakt. En als je het jezelf echt makkelijk wilt maken, zet dan het complete droogrek gewoon in de vaatwasser. Dat kan namelijk!

Flessen drogen

Interessant blog? Deel het online 🙂

Van babyhapjes naar echt eten
OXO Tot Blog
Brechje

Van babyhapjes naar echt eten

Van babyhapjes naar echt eten. Je kleintjes laten overstappen van gepureerde babyvoeding naar normale maaltijden hoeft geen stressvol proces te zijn. Het is een kwestie

Opvouwbaar badje
OXO Tot Blog
chris

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op

Kamperen met kinderen
OXO Tot Blog
Brechje

Kamperen met kinderen

Het is volop zomer en dat betekent dat het weer tijd is om de auto in te laden en naar je favoriete vakantiebestemming te rijden.

De OXO Greensaver
OXO Tot Blog
chris

De OXO Greensaver

Het is het beste voor je kleintje om gezond maar ook gevarieerd te eten. Best een uitdaging, want voor je het weet is het fruit

OXO Tot Blog
chris

Kindvriendelijke voorraadbussen

Maak kennis met de OXO Pop Containers. De perfecte voorraadbussen die veilig zijn voor kinderen en super kindvriendelijk in gebruik. Kinderen kunnen ze zelf openen,

Voorkom knoeien tijdens hett eten
OXO Tot Blog
Brechje

Voorkom gooien met eten

Je hebt een heerlijk hapje gemaakt voor je kleintje, je zet het bij hem of haar neer maar je kindje begint ermee te gooien. Gooien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL