Your Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren

Kindvriendelijke voorraadbussen

Maak kennis met de OXO Pop Containers. De perfecte voorraadbussen die veilig zijn voor kinderen en super kindvriendelijk in gebruik. Kinderen kunnen ze zelf openen, terwijl de inhoud toch luchtdicht is afgesloten. Dat is toch handig!

Luchtdichte afsluiting

De OXO Pop Containers zijn uiteraard BPA-vrij en hartstikke voedselveilig. Dat moet ook wel, want we willen onze kinderen niet blootstellen aan chemische stoffen. De Pop Containers sluit je eenvoudig luchtdicht af. Gewoon door de knop in te drukken. Zo trekt het deksel de voorraadbus een klein beetje vacuüm. En zo blijft de inhoud superlang vers.

Perfect voor droogwaren

De Pop Container gebruik je voor melkpoeder, koekjes of kaakjes, havermout, griesmeel, Brinta, Bambix en rozijnen. Alle droge waren kun je erin bewaren. Als je soepstengels doormidden breekt, dan hou je die ook vers. En wat dacht je van rijstenwafels. Deze kindvriendelijke voorraadbussen zijn echt overal handig voor. Ook als iets niet bederfelijk is, zoals snoepjes.

OXO Tot bewaarbus hoog

Speelgoed opbergen

De voorraadbussen zijn dus super handig om droogwaren en snoepjes in te bewaren. Maar wat je dacht je van speelgoed? Ook dat kun je gemakkelijk opbergen in de voorraadbussen. Denk aan legoblokjes en knutselspulletjes. Je kindje kan zelf de voorraadbus openen en sluiten en hij of zij ziet wat er in de bus zit.

Kantoor- en knutselspullen

De voorraadbussen kun je ook gebruiken om kantoorartikelen in op te bergen. Zo heb je altijd een opgeruimde werkplek. Of je vult de voorraadbussen met kleurpotloden, gummen en krijtjes voor aan de tekentafel van je kindje.

Kindvriendelijk

Bewaar je jouw kindvriendelijke voorraadbussen op een plek waar je kinderen bij kunnen, dan kun je ze zelf iets laten pakken. “pak zelf maar een kaakje.” Maar pas op, want als je even niet kijkt weten ze nog steeds hoe hij open moet. En dan is de bodem snel bereikt. Zeker als de inhoud lekker en zoet is.

Duurzaam en circulair

We horen het vaak, als de kinderen ouder worden zijn veel kindvriendelijke producten niet langer nodig. Gelukkig zijn de Pop Containers universeel in gebruik. Dus als de kinderen de soepstengels ontgroeid zijn, gebruik je de bussen gewoon om koffie in te bewaren. Of suikerklontjes. Zo haal je een heel duurzaam en circulair product in huis.

Luchtdichte bewaarbussen

Interessant blog? Deel het online 🙂

Bakjes om babyvoeding in te bewaren
OXO Tot Blog
chris

Bakjes om babyhapjes in te bewaren

Jouw baby wordt groter en groter en krijgt trek in babyhapjes. Eerst een klein beetje. Daarvan passen er 14 in een handige tray. En daarna wordt

Van babyhapjes naar echt eten
OXO Tot Blog
Brechje

Van babyhapjes naar echt eten

Van babyhapjes naar echt eten. Je kleintjes laten overstappen van gepureerde babyvoeding naar normale maaltijden hoeft geen stressvol proces te zijn. Het is een kwestie

Opvouwbaar badje
OXO Tot Blog
chris

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op

Kamperen met kinderen
OXO Tot Blog
Brechje

Kamperen met kinderen

Het is volop zomer en dat betekent dat het weer tijd is om de auto in te laden en naar je favoriete vakantiebestemming te rijden.

De OXO Greensaver
OXO Tot Blog
chris

De OXO Greensaver

Het is het beste voor je kleintje om gezond maar ook gevarieerd te eten. Best een uitdaging, want voor je het weet is het fruit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL