Shopping Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren
nuttig-kraamcadeau

Nuttig kraamcadeau

Yes! Er is een kindje geboren. En nu zoek je een nuttig kraamcadeau. Iets waar de kersverse ouders echt iets aan hebben. Rompertjes zijn saai en andere kleertjes uitgekauwd. Knuffels heeft de baby misschien al genoeg. En luiers kopen de ouders zelf. Gelukkig ben je hier beland. Want OXO Tot is de koning van de nuttige kraamcadeau’s.

Flessen drogen

Een flessendroogrek is ongelooflijk handig. De flessen goed heet wassen en dan laten drogen aan de lucht. Zonder dat het veel ruimte inneemt. Maar het is niet een heel sexy cadeau. Het is vooral praktisch (en check even of ze hem niet al hebben). Wat misschien leuker is, is het flessendroogrekje voor onderweg. Want de jonge ouders mag je best een beetje aanmoedigen om met de kleine op pad te gaan.

Handig voor babydoekjes

Het verschonen van luiers is topsport. De baby ligt niet stil en de luier is vaak heel vies. De babydoekjesdispenser van OXO Tot is die extra hand die de jonge ouder nodig hebben. Hiermee wordt luier verschonen bijna een feestje. Bijna… En dit supernuttige kraamcadeau is er ook voor onderweg. Ook handig.

OXO Tot babydoekjes voor onderweg

Handig kinderservies

Een keurige baby leert al vroeg keurige manieren. Daarom geef je dit handige siliconen kinderservies. Siliconen is superveilig. Bevat geen vervelende stoffen, zoals kunststof soms doet. En het is lekker zacht. Het kindje mag over een maand of 6 zijn eerste hapjes. Wedden dat hij of zij dat van jouw bordje doet!

Kennismaken met smaken

De OXO Sabbelaars lijken misschien een beetje raar. Maar ze zijn ongelooflijk nuttig als je een baby al vroeg wilt laten wennen aan smaken. Als hij/zij nog te klein is voor fruit, kan dit kindje met de sabbelaar wel alvast wennen aan de smaak. En dat werkt natuurlijk ook met groente.

OXO Tot sabbelaar

In bad

In bad gaan is voor kinderen het mooiste wat er is. Eerst moet je goed oppassen en ze goed vasthouden tijden het wassen. Dan is het OXO Badje echt een uitkomst. Zodra ze kunnen zitten moet je nog steeds opletten, maar kunnen ze wel al zelf spetteren en spelen. Spelen met speelgoed, waarvoor het OXO Badspeelgoedmandje weer een heel nuttig cadeau is.

Een slab

Het allerhandigste en allernuttigste kraamcadeau is de OXO Siliconen Slab met Opvangbakje. En dit cadeau is niet alleen nuttig, het is ook heel leuk om te geven. Aan 1 slab hebben de new born ouders genoeg. Want ze maken hem eenvoudig schoon. En als het echt een rommeltje wordt, dan mag hij altijd in de wasmachine. De OXO Slab gaat jaren mee en is met recht een slab voor het leven.

De beste kraamcadeaus

Interessant blog? Deel het online 🙂

Van babyhapjes naar echt eten
OXO Tot Blog
Brechje

Van babyhapjes naar echt eten

Van babyhapjes naar echt eten. Je kleintjes laten overstappen van gepureerde babyvoeding naar normale maaltijden hoeft geen stressvol proces te zijn. Het is een kwestie

Opvouwbaar badje
OXO Tot Blog
chris

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op

Kamperen met kinderen
OXO Tot Blog
Brechje

Kamperen met kinderen

Het is volop zomer en dat betekent dat het weer tijd is om de auto in te laden en naar je favoriete vakantiebestemming te rijden.

De OXO Greensaver
OXO Tot Blog
chris

De OXO Greensaver

Het is het beste voor je kleintje om gezond maar ook gevarieerd te eten. Best een uitdaging, want voor je het weet is het fruit

OXO Tot Blog
chris

Kindvriendelijke voorraadbussen

Maak kennis met de OXO Pop Containers. De perfecte voorraadbussen die veilig zijn voor kinderen en super kindvriendelijk in gebruik. Kinderen kunnen ze zelf openen,

Voorkom knoeien tijdens hett eten
OXO Tot Blog
Brechje

Voorkom gooien met eten

Je hebt een heerlijk hapje gemaakt voor je kleintje, je zet het bij hem of haar neer maar je kindje begint ermee te gooien. Gooien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL