Shopping Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren
Opvouwbaar badje

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op te bergen met een haak. En het badje groeit mee met je kindje. Zo kan jouw baby, dreumes en kleuter lang genieten van een fijn bad. Thuis en onderweg.

Opvouwbaar badje

OXO Tot is niet nieuw in de badkamer. We hielpen jouw kindje al met zindelijk worden en het opruimen van badspeelgoed. Nu heeft OXO Tot ook een handig opvouwbaar badje voor je kindje ontworpen. We vertellen je graag alles over het ontwerp van dit badje.

In bad gaan is leuk

Het in bad gaan is voor de meeste baby’s ongelooflijk leuk. Het is het mooiste moment van de dag. Met schuim, spetteren en spelen leeft jouw baby zich even helemaal uit. Maar voor ouders is het in bad doen vaak best een gedoe. OXO Tot ontwierp dit handige badje, zodat het voor zowel de ouders als de baby fijn is om in bad te gaan. Waar je ook bent!

OXO Tot badspeelgoedmandje

Inklapbaar badje

Je hebt best veel spullen nodig, als je kindje in bad gaat. Natuurlijk het badje, speeltjes, een handdoek, kleertjes, shampoo, etc. Deze spullen nemen veel ruimte in. Daarom bedacht OXO Tot dit inklapbare badje. Het is opvouwbaar en dankzij de kleerhangerachtige haak, hang je hem eenvoudig op. Deze haak gebruik je ook om het badje handig aan de douchekop te hangen als je kindje uit bad komt. Zo hangt het badje uit de weg en kan het drogen.

Met de duurzame badkameraccessoires van OXO is badderen een feestje voor jezelf en je kindje.

0 tot 18 maanden

OXO Tot wilde ook de hoeveelheid extra ‘dingen’ minimaliseren waarmee ouders te maken hebben. Een afzonderlijk baby-inzetstuk is bijvoorbeeld niet meer nodig. Dat scheelt weer. En je kindje kan van 0 tot 18 maanden gewoon in hetzelfde badje. Het badje heeft namelijk een asymmetrisch ontwerp. Met een smal uiteinde voor pasgeborenen en kleinere baby’s. En een breder uiteinde voor baby’s die al zelfstandig zitten. In het midden zit een steun, zodat jouw baby niet wegglijdt.

OPVOUWBAAR-BADJE

Handige royale afvoer

OXO Tot onderzocht hoe ouders hun baby’s en peuters wassen. Ze zagen dat ouders vaak ten minste één keer tijdens het badderen, het badje leegden voor vers water. Daarom heeft OXO Tot er een royale, dubbelzijdige afvoer in ontworpen. Je kunt het water gewoon weg laten lopen, terwijl de baby of peuter er nog in zit.

2000 keer openklappen

Bij OXO is testen een belangrijk onderdeel van het productontwikkelingsproces. Ze willen ervoor zorgen dat hun producten lang meegaan. Daarom doen ze cyclustests om te simuleren hoe ouders de producten in de loop van de tijd gebruiken. Voor het opvouwbare badje hebben we het meer dan 2.000 keer In- en uitgevouwen. Hierdoor weten we zeker dat dit opvouwbare badje een veelvuldig gebruik kan weerstaan. En dat je het vervolgens kunt doorgeven aan broers, zussen of vrienden.

Badkameraccessoires

Interessant blog? Deel het online 🙂

Van babyhapjes naar echt eten
OXO Tot Blog
Brechje

Van babyhapjes naar echt eten

Van babyhapjes naar echt eten. Je kleintjes laten overstappen van gepureerde babyvoeding naar normale maaltijden hoeft geen stressvol proces te zijn. Het is een kwestie

Opvouwbaar badje
OXO Tot Blog
chris

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op

Kamperen met kinderen
OXO Tot Blog
Brechje

Kamperen met kinderen

Het is volop zomer en dat betekent dat het weer tijd is om de auto in te laden en naar je favoriete vakantiebestemming te rijden.

De OXO Greensaver
OXO Tot Blog
chris

De OXO Greensaver

Het is het beste voor je kleintje om gezond maar ook gevarieerd te eten. Best een uitdaging, want voor je het weet is het fruit

OXO Tot Blog
chris

Kindvriendelijke voorraadbussen

Maak kennis met de OXO Pop Containers. De perfecte voorraadbussen die veilig zijn voor kinderen en super kindvriendelijk in gebruik. Kinderen kunnen ze zelf openen,

Voorkom knoeien tijdens hett eten
OXO Tot Blog
Brechje

Voorkom gooien met eten

Je hebt een heerlijk hapje gemaakt voor je kleintje, je zet het bij hem of haar neer maar je kindje begint ermee te gooien. Gooien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL