Your Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren

Over ons

Lange tijd verbleven we in New York. Op Manhattan. En daar zagen we steeds meer OXO voorbij komen. De OXO Good Grips producten voor in de keuken, die kenden we al. Maar nu zagen we ook allerlei handige spullen voor babies en kleine kinderen. En omdat onze baby net, in een New Yorks ziekenhuis, geboren was… waren we op slag verliefd. Verliefd op het merk OXO TOT.

eten-en-drinken

Zulke handige producten hadden we eerder nog niet gezien

OXO TOT is ontstaan uit OXO Good Grips. Omdat veel collega’s bij OXO tegelijk zwanger waren. En ontdekten dat er nauwelijks écht handige producten zijn voor babies en kinderen. Dus ze gingen aan de slag en ontwierpen de handigste spullen die de wereld tot dan toe nog niet kende.

zindelijk-worden

OXO TOT Helpt

OXO TOT helpt ouders bij het opvoeden van hun kinderen. Met OXO TOT worden ze sneller zindelijk. Drinken ze eerder zelfstandig uit fles of glas. En leren ze al vroeg met bestek eten. Zo krijgen ze die perfecte start, die kleine voorsprong die we ze zo toewensen.

Ben jij ook fan?

Ben jij ook Fan van OXO TOT? Hou je van de mooie, handige, doordachte en duurzame babyspullen die zij voor je bedenken? En maak jij je eigen leven ook graag een stukje makkelijker? Word dan vooral vriend van de OXO TOT Shop. Meld je aan voor de nieuwsbrief en voor onze social kanalen.

Links

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL