Your Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren
OXO Tot potjestraining

Zindelijk worden met OXO potjestraining stempelkaart

Sommige kindjes worden snel zindelijk en bij andere kindjes duurt het wat langer. Een beloningssysteem is een leuke en creatieve manier om je kindje zindelijk te maken. In dit blog leggen we uit hoe je de OXO Potty training stempelkaart gebruikt.

Spelregel

Een beloningskaart, stickerkaart, plaskaart of stempelkaart. Eigenlijk gewoon een kaart met vakjes om goed gedrag van je Toddler te stimuleren. Dit zijn de spelregels:

  • Als je kindje het potje heeft gebruikt, krijgt hij of zij een sticker of stempel
  • Begin bij de eerste rij. Zijn alle vakjes van een rij vol, dan krijgt je kindje een beloning
  • Dan kunnen jullie beginnen aan de tweede rij en daarna de derde rij
  • Wordt je kindje steeds beter? Spreek dan bijvoorbeeld af dat hij of zij pas een beloning krijgt na zeven aaneengesloten dagen zindelijk te zijn

Download de stempelkaart

Speciaal voor de OXO Tot fans hebben we een beloningskaart gemaakt. De kaart is handig ingedeeld en helemaal in OXO Tot stijl. Download en print hier gratis de OXO Tot Potty Training Stempelkaart.

OXO Tot Potty Chair

Duidelijkheid

Bij gebruik van een beloningssysteem is duidelijkheid belangrijk. Maak van te voren goed duidelijk aan je kindje waar de stempelkaart voor is. En hoe hij of zij een sticker of stempel kan verdienen.

Belonen

Is een deel of de hele stempelkaart vol? Dan verdient je kindje een beloning! Let er wel op dat je consequent bent met belonen. En beloon direct na het stempelen van het laatste vakje op de kaart. Zo kan je hij of zij direct verband leggen met de goede daad. Beloningen hoeven ook niet altijd een cadeautje te zijn, complimenteer je kindje ook regelmatig.

Betrek je kindje

Betrek je kindje bij het proces. Hang de stempelkaart ergens waar hij of zij er ook bij kan. En laat hem of haar zelf de stickers of stempels plakken. Zo wordt het echt zijn of haar projectje.

Potjes en krukjes

Op zoek naar het beste potje voor jouw peuter? Waarop hij of zij goed zit? Met een potje van OXO is jouw peuter sneller zindelijk. En ook met de Go Potty voor onderweg is zindelijk worden een klein kunstje. Ideaal voor in de zomer en op vakantie. En naast potjes heeft OXO ook krukjes. Zo kan jouw kindje nu wel gemakkelijk bij het toilet en de wastafel. Handig he!

Deel jouw ervaring

Vergeet niet de gratis OXO Tot Potty Training Stempelkaart te downloaden. En is je kindje zindelijk geworden met behulp van de OXO Tot stickerkaart? Deel het met ons op social media. Wij zijn erg benieuwd naar jouw potjestraining ervaring.

Potjes

Interessant blog? Deel het online 🙂

Bakjes om babyvoeding in te bewaren
OXO Tot Blog
chris

Bakjes om babyhapjes in te bewaren

Jouw baby wordt groter en groter en krijgt trek in babyhapjes. Eerst een klein beetje. Daarvan passen er 14 in een handige tray. En daarna wordt

Van babyhapjes naar echt eten
OXO Tot Blog
Brechje

Van babyhapjes naar echt eten

Van babyhapjes naar echt eten. Je kleintjes laten overstappen van gepureerde babyvoeding naar normale maaltijden hoeft geen stressvol proces te zijn. Het is een kwestie

Opvouwbaar badje
OXO Tot Blog
chris

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op

Kamperen met kinderen
OXO Tot Blog
Brechje

Kamperen met kinderen

Het is volop zomer en dat betekent dat het weer tijd is om de auto in te laden en naar je favoriete vakantiebestemming te rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL