Your Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren

OXO Rietjesbeker

Van de OXO Rietjesbeker gaat jouw kindje heel veel plezier hebben. Hij houdt perfect vast. Hij is handig gevormd voor de kleine handjes. Het rietje is lekvrij en de hele rietjesbeker is afsluitbaar. Gewoon door het deksel dicht te klappen. De rietjesbeker is er in de populaire kleuren Blauw, Roze en Groen (Teal).

En heeft jouw zoon of dochter wel erg goede tanden? Dan koop je gemakkelijk nieuwe rietjes. Zodat de OXO Rietjesbeker nog langer meegaat.

oxo rietjesbeker

OXO Transitions Grote Rietjesbeker

Met de OXO Tot Transitions Grote Rietjesbeker leert jouw kindje pas echt goed te drinken. Het amandelvormige rietje is perfect afgestemd op het mondje van je kindje. Hij/zij zal er met veel plezier uit drinken. Deze OXO Drinkbeker wordt zijn/haar grootste vriend.

Voordelen van OXO Tot

Als je eenmaal de beker van OXO Tot hebt gehad, wil je nooit meer anders. Sterker nog, je wilt voortaan alles van OXO Tot. De producten zijn doordacht en afgestemd op het gebruiksgemak. Veel fabrikanten stemmen hun ontwerpen af op het zo efficiënt mogelijke productieproces. OXO Tot niet. Het plezier van jouw kindje staat bij OXO voorop. En dat zie je overal in terug.

OXO Tot Shop

Wij zijn liefhebber van OXO Tot. We verkopen het complete assortiment. We geven de beste service. Pakken alles vol overgave voor je in. En we geven je standaard 1 jaar garantie. We doen nooit moeilijk. En als je wilt, mag je ook lid worden van de OXO Tot Vriendenclub.

Stel je vraag

  Gratis verzenden

  Voor bestellingen boven de €30,-

  Gratis retourneren

  Altijd 30 dagen bedenktijd

  Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

  Verzending met PostNL