Your Cart

✔ Officieel dealer

✔ Gratis verzenden vanaf €30,-

✔ Gratis retourneren
siliconen bord baby

Siliconen bord voor je baby

Een siliconen bord is fantastisch voor je baby. Baby’s en kleine kinderen kunnen schadelijke stoffen minder goed verwerken dan volwassenen. Daarom adviseren we altijd BPA-vrije producten te gebruiken. 

Maar wil je echt zeker weten dat je een veilig servies koopt, zorg dan dat je een siliconen bord in huis haalt. Siliconen is namelijk flexibel, onbreekbaar en superveilig. BPA-vrij, PVC-vrij, Ftalatenvrij, etc. Niet voor niets wordt siliconen ook gebruik in veel kook- en bakproducten.

Onbreekbare siliconen bordjes

Porselein of aardewerk zijn ook ongelooflijk veilige grondstoffen. Net als siliconen. Maar ze breken nogal snel als je baby met een zwiep het bord op de grond gooit. Daarom zijn de onbreekbare siliconen bordjes van OXO Tot zo handig. Die breken nooit!

siliconen bord

Verzwaarde borden

Als een bord heel licht is, dan ligt hij iedere keer op de grond. En dat is voor het onbreekbare siliconen bord niet erg, maar wel voor het prakkie dat nu op je tapijt ligt. Daarom zijn onze siliconen borden uitgerust met een verzwaarde bodem. Die krijgt jouw kleintje niet zomaar van zijn plek.

Hoge randen

Een siliconen bordje is handig. Maar om goed te leren eten is er meer nodig. Zoals een hoge opstaande rand. Zodat je baby gemakkelijk kan scheppen. En zodat er zo min mogelijk eten naast het bord valt. Een hoge rand is dus echt belangrijk. 


Wist je dat bij OXO Tot zelfs de bordjes en schaaltjes innovatief zijn?

Vrolijke kleuren

De Siliconen borden voor je baby zijn er in grijs, blauw, groen en roze. Zo zit er altijd wel een kleur tussen die jouw baby mooi vindt. En er is een bijpassend schaaltje en zelfs een superveilig, handig in gebruik, siliconen bestek.

Interessant blog? Deel het online 🙂

Bakjes om babyvoeding in te bewaren
OXO Tot Blog
chris

Bakjes om babyhapjes in te bewaren

Jouw baby wordt groter en groter en krijgt trek in babyhapjes. Eerst een klein beetje. Daarvan passen er 14 in een handige tray. En daarna wordt

Van babyhapjes naar echt eten
OXO Tot Blog
Brechje

Van babyhapjes naar echt eten

Van babyhapjes naar echt eten. Je kleintjes laten overstappen van gepureerde babyvoeding naar normale maaltijden hoeft geen stressvol proces te zijn. Het is een kwestie

Opvouwbaar badje
OXO Tot Blog
chris

Opvouwbaar badje

Om ruimte te besparen kiezen veel ouders voor een opvouwbaar badje. Het badje van OXO is opvouwbaar je neemt hem dus overal mee naartoe. handig op

Kamperen met kinderen
OXO Tot Blog
Brechje

Kamperen met kinderen

Het is volop zomer en dat betekent dat het weer tijd is om de auto in te laden en naar je favoriete vakantiebestemming te rijden.

De OXO Greensaver
OXO Tot Blog
chris

De OXO Greensaver

Het is het beste voor je kleintje om gezond maar ook gevarieerd te eten. Best een uitdaging, want voor je het weet is het fruit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzenden

Voor bestellingen boven de €30,-

Gratis retourneren

Altijd 30 dagen bedenktijd

Binnen 1 à 2 werkdagen in huis

Verzending met PostNL