Aanbieding

OXO Drinkbekerset met gratis borstelset Groen (Teal)

Het begint met de perfecte drinkbeker voor jouw baby. En het doel is dat jouw kindje zelf, zonder knoeien uit een glas drinkt. Met deze OXO Drinkbekerset train je jouw kindje om goed te leren drinken. Daar heeft hij straks veel plezier van.

Bij deze set krijg je een gratis Borstelset om de drinkbekers goed schoon te houden.

 45,00  53,30

Zet op mijn verlanglijstje We zetten hem op jouw verlanglijst Staat op je verlanglijst
Artikelnummer61134400-38 + 61134000-57 + 61127500-54 + 61135000-41 + 62123200-95 Categories, , , , , Tags, , , , , ,

Drinkbekerset

Met deze drinkbekerset geef je jouw kindje die goede start die hij of zij zo verdient. Het begint met een baby-drinkbeker, namelijk de tuitbeker. Vervolgens mogen de handgrepen eraf en groeit hij door naar de rietjesbeker. En dan wordt het pas echt spannend. De trainingsbeker. Lukt dat ook, dan mag het dekseltje eraf. En kan hij hier ook goed uit drinken. Dan is het doel bereikt. Dan mag hij uit het glas drinken. Het OXO Glas, onbreekbaar met een goede greep.

OXO Zachte Tuitbeker

De OXO TOT Zachte Tuitbeker heeft een uniek design waardoor baby’s en dreumesen nog makkelijker leren drinken. OXO TOT heeft echt aan alles gedacht. Het mondstuk is amandelvormig, waardoor de tuit zich opent zodra de lippen van het kindje zich sluiten. Ook heeft de tuit een uitsparing bovenop. Hierdoor kan hij gemakkelijk leren drinken. En kan je kindje de beker goed vasthouden? Dan mogen de handgreepjes eraf.

Inhoud: 150 ml.

OXO Rietjesbeker

De OXO TOT Grote Rietjesbeker heeft een unieke vorm, zodat jouw dreumes of peuter nog beter leert drinken. Het amandelvormige rietje sluit perfect aan op het mondje van je zoon of dochter. Hierdoor knoeit hij of zij niet. En is het fijn drinken. Want het rietje is heel zacht. Lukt het vasthouden nog niet zo goed? Dan monteer je eenvoudig de handgreepjes van de tuitbeker op de rietjesbeker.

Inhoud: 250 ml.

OXO Trainingsbeker

Met de OXO TOT Trainingsbeker leert jouw zoon of dochter echt drinken. Dus zonder speen, tuit of rietje. Gewoon alsof hij/zij uit een glas drinkt. Een geperforeerd, transparant doseerschijfje doseert de hoeveelheid water of sap. Zodat er niet in één keer veel te veel uitkomt. Als je kind eraan toe is, kun je dit schijfje verwijderen.

Inhoud: 250 ml.

OXO Onbreekbaar Glas

Met het OXO TOT Glas leert jouw kindje goed uit een glas drinken. De zachte ring zorgt ervoor dat hij het glas stevig vast kan houden. En dat maakt de kans op morsen en vallen klein.

Inhoud: 150 ml.

OXO Flessenborstelset

Met de OXO Borstelset voor Rietjesbeker en Tuitbeker maak je eenvoudig de binnenkant van de rietjes en de tuit van de tuitbeker schoon. Zo krijgen bacteriën geen kans.

Daarom wil je deze Bekerset:

  • Demonteerbaar voor grondig reinigen
  • Lekvrij afsluitbaar
  • Amandelvormig rietje
  • Geschikt voor in de vaatwasser
  • BPA-vrij
  • PVC-vrij
  • Ftalaten-vrij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Drinkbekerset met gratis borstelset Groen (Teal)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *