OXO Droogmat babyflessen
OXO Droogmat voor Babyflesjes
 16,95 Bestellen

OXO Droogmat voor Babyflesjes

 16,95

De OXO Droogmat voor Babyflesjes is de perfecte oplossing voor het laten drogen van babyflessen. Door de opstaande ribbels is het de meest hygiënische manier voor het drogen van jouw melkflesjes, speentjes, rietjes, etc. De compacte Droogmat rol je na gebruik gewoon weer op en legt hem in de lade of kast.

Op voorraad

Duurzaam hergebruik

De babytijd duurt maar kort. Daarom denken we graag mee over hoe jij babyartikelen kunt hergebruiken. Deze droogmat kun je perfect hergebruiken als droogmat voor wijnglazen. Of ander servies dat je liever niet in de vaatwasser doet. Zo krijgt jouw OXO-product een verdiend tweede leven. 

Ruimte voor 6 flessen en accessoires

De OXO Droogmat voor Babyflesjes biedt ruimte aan 6 flessen plus accessoires. De droogmat is compact en neemt dus weinig ruimte in op je aanrecht. De afmetingen zijn 44.3 x 15.5 centimeter.

Hygiënisch en snel droog

Deze siliconen droogmat voor babyflesjes heeft opstaande ribbels. Deze zorgen voor perfecte afwatering en voeren voldoende lucht aan om de babyflessen, spenen, doppen en andere accessoires snel te laten drogen. Doordat de flesjes iets hoger staan, blijven ze hygiënisch schoon.

Opbergen

De compacte droogmat rol je na gebruik weer op en legt hem in de lade of kast. De flessendroogmat mag ook gewoon in de vaatwasser.

Multifunctioneel

Na babyflessen komen… wijnglazen! Wordt je kindje ouder en zijn babyflessen overbodig? De droogmat is multifunctioneel en kan ook gebruikt worden voor waterglazen, wijnglazen en ander servies. Ook is de OXO Droogmat hittebestendig tot 300 graden Celsius. Je kunt hem dus ook als onderzetter voor hete pannen en schalen gebruiken.

Afmetingen

Deze droogmat is 44,3 x 15,5 centimeter

Voordelen

Daarom wil je deze droogmat:

  • Droogt snel
  • Hygiënisch
  • Hittebestendig tot 300 graden
  • Handige vorm voor babyflessen
  • Compact op te bergen
  • Geschikt voor in de vaatwasser

Extra informatie

Gewicht 270 g
Afmetingen 44,3 × 15,5 × 17,9 cm
Garantie

1 jaar fabrieksgarantie, 30 dagen op zicht

Kleur

Grijs

Afmetingen

44,3 x 15,5 centimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Droogmat voor Babyflesjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *