Aanbieding!

OXO Opvouwbaar Badje

 64,95

Met het Oxo Badje is je kleintje zo schoon. Dit badje groeit met je kleintje mee, het is te gebruiken voor pasgeborene en voor baby’s tot 18 maanden. Na het gebruik klap je het badje gemakkelijk in en kan je het laten drogen door de inbegrepen haak. Zo kan je hem hangen aan je douchekop of stang.

Op voorraad

Deze eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk op te bergen badkuip ondersteunt jouw groeiende peuter. Het badje heeft een dubbelzijdige afvoer waar de ouders gemakkelijk bij kunnen. Zelfs met een baby in het badje. Is je kleintje helemaal schoon? Dan klap je het badje gemakkelijk weer in. Het badje heeft een 360° draaibare haak waardoor je hem gemakkelijk ophangt aan de douchekop of stang. Handig he!

Groeit met je kleintje mee

Dit OXO Tot Opvouwbaar Badje is gemaakt om mee te groeien met kleintjes vanaf de geboorte tot en met 18 maanden. Het zorgvuldig ontworpen design heeft een smal uiteinde voor het houden van pasgeborenen en kleinere baby’s. Hierdoor is een apart baby-inzetstuk niet meer nodig. Het bredere uiteinde is perfect voor baby’s die zelfstandig kunnen zitten, waardoor ze voldoende ruimte hebben om te spetteren.

Daarom wil je dit badje van OXO Tot

  • Voor pasgeboren baby’s en tot 18 maanden
  • Groeit met je kleintje mee
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Eenvoudig op te bergen
  • Drogen aan de douchekop of stang
  • Steunpost houdt je kleintje veilig op z’n plaats

Extra informatie

Afmetingen

Hoogte x breedte x diepte 78 x 45 x 10 centimeter (ingeklapt)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Opvouwbaar Badje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *