Aanbieding!

OXO Siliconen Kinderservies Roze (Pink)

 44,95

-12%

Het OXO TOT Siliconen Kinderservies Roze is perfect voor kleine kinderen. Dit servies is superveilig omdat hij helemaal van siliconen is gemaakt. Zo krijgt je kindje geen giftige stoffen binnen. Ook is er niks aan de hand wanneer het servies valt. Deze kans is trouwens heel klein want dankzij de hoge randen kunnen ze het servies zelf goed vasthouden.

Op voorraad

Veiligheid boven alles

Dit roze siliconen kinderservies is op alle denkbare manieren veilig. Valt het servies of lepeltje? Geen probleem deze set blijft, in tegenstelling tot ander servies, gewoon heel. Siliconen lijkt op plastic, maar het bevat geen BPA, weekmakers, pvc of andere schadelijke materialen. Ook is het voor bacteriën bijna onmogelijk om binnen te dringen.

Zelf leren eten

Deze roze serviesset is een uitkomst om zelf te leren eten. Dankzij de hoge, naar binnen krommende, randen valt tijdens het eten niet steeds alles uit het kommetje of bordje. De lepel is precies diep genoeg. Er past namelijk niet te veel op waardoor je kindje te gretig eet. Maar ook niet te weinig waardoor de moed in de schoenen zakt. Door deze kleine handigheidjes leert je kindje zelfstandig het hele bordje of kommetje leeg eten. Dat geeft nog eens zelfvertrouwen!

Verzwaard met een goede grip

Door de hoge rand kan je kindje het servies goed vastpakken. Zo kan je kindje zelf helpen de tafel afruimen. Dankzij de ribbel onderkant voorkom je dat de kom of het bordje gaan glijden of schuiven op tafel. Het greepje van deze lepels is speciaal ontworpen voor de kleine kinderhandjes. Zo ligt hij fijn in de hand wat het zelfstandig eten net wat makkelijker maakt. Ook hoeft er geen frustratie te ontstaan doordat er een lepel van tafel rolt. Met het fijne ontwerp gebeurd dit namelijk niet meer.

Daarom wil je dit OXO Siliconen Kinderservies Roze:

  • Complete serviesset voor jouw kindje
  • Fijn voor gevoelig tandvlees bij het krijgen van tandjes
  • Geschikt voor in de vaatwasser
  • Zachte, comfortabele greep
  • Verzwaarde onderkant
  • BPA-vrij
  • PVC-vrij
  • Ftalaten-vrij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Siliconen Kinderservies Roze (Pink)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *