OXO Siliconen Lepels Roze (Pink)

 15,50

Met de OXO Siliconen Lepels Roze leert jouw baby eindelijk echt zelf eten. Deze roze lepels hebben een comfortabele grip speciaal voor kleine handjes. Maar dankzij het ontwerp rolt hij niet zomaar van tafel af. Doordat de lepel diep genoeg is kan je kindje zelfverzekerd zelf het hele bordje leeg eten. Dit maakt eten een stuk leuker en spannender om het allemaal zelf te leren.

Op voorraad

Veiligheid boven alles

Deze roze siliconen lepels zijn op alle denkbare manieren veilig. Valt de lepel? Geen probleem deze lepel blijft gewoon heel. Doordat deze lepels volledig gemaakt zijn van siliconen is het een stuk veiliger voor je kindje dan een plastic of metalen lepel. Siliconen lijkt op plastic, maar het bevat geen BPA, weekmakers, pvc of andere schadelijke materialen. Ook is het voor bacteriën bijna onmogelijk om binnen te dringen.

Zachte roze siliconen lepel

Deze roze siliconen lepels zijn doordat ze van siliconen zijn ideaal voor kindjes die net beginnen met tandjes krijgen. Het tandvlees is dan heel gevoelig. Maar door het zachte en flexibele materiaal doet dit geen pijn als het toch tegen het tandvlees stoot. Het lepeltje heeft een fijne afmeting waardoor het perfect in de kleine kindermondjes past.

Met zelfvertrouwen eten

De lepel is precies diep genoeg. Er past namelijk niet te veel op waardoor je kindje te gretig eet. Maar ook niet te weinig waardoor de moed in de schoenen zakt. Want wanneer gaat dat bordje nou eindelijk eens leeg? Met deze fijne middenweg leert je kindje zelfstandig het hele bordje leeg eten. Dat geeft nog eens zelfvertrouwen!

Comfortabele greep

Het greepje van deze lepels is speciaal ontworpen voor de kleine kinderhandjes. Zo ligt hij fijn in de hand wat het zelfstandig eten net wat makkelijker maakt. Ook hoeft er geen frustratie te ontstaan doordat er een lepel van tafel rolt. Door het ontwerp van het greepje is dat namelijk niet langer het geval. Zo wordt leren eten een stuk minder frustrerend en een stuk leuker voor je kindje.

Daarom wil je deze lepels:

  • Zachte lepel voor jouw kindje
  • Kleine afmetingen zijn perfect voor het nog kleinere mondje
  • Fijn voor gevoelig tandvlees bij het krijgen van tandjes
  • Geschikt voor in de vaatwasser
  • Zachte, comfortabele greep
  • BPA-vrij
  • PVC-vrij
  • Ftalaten-vrij

Extra informatie

Gewicht 0,175 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Siliconen Lepels Roze (Pink)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *