OXO Slab met mouwen

 29,90

De OXO TOT Slab met Mouwen zorgt ervoor dat de kleren van je kindje schoon blijven. Tijdens het eten, maar ook tijdens het knutselen. Omdat de slab demontabel is van het shirt, kun je deze slab met mouwen de hele dag door gebruiken. Tijdens het ontbijt, het fruit, het kleuren, het schilderen en het kleien. En na gebruik maak je hem gewoon schoon met een vochtige doek. Of je doet zowel de slab als het elastische shirt in de wasmachine.

Op voorraad

Alles blijft schoon

De oprolbare slab met mouwen van OXO is een aankoop waar je jaren plezier van hebt. Want zelfs als ze naar school gaan, willen ze nog weleens knoeien met hun ontbijt. Waardoor je (in alle tijdnood die je al hebt) ook nog een schone broek op moet zoeken. De OXO Slab houdt zowel het shirt als de broek schoon. Handig he!

Gewoon wassen en handig opbergen

Je kunt de opvangbak van het shirtje afhalen. En natuurlijk mag de opvangbak gewoon in de wasmachine. Daar is hij voor gemaakt. Maar je kunt hem ook met een doekje afnemen. Is hij weer helemaal schoon, dan rol je de slab handig op en ruim je hem compact op. Ook handig voor onderweg.

Gemakkelijk te dragen

Met deze slabbetje met mouwen krijg je niet alleen extra bescherming voor je kleding. Het is ook nog eens comfortabel om te dragen. De siliconen zak is breed en rust net boven het blad of tafelniveau om kruimels of kleurpotloden op te vangen.

Voordelen

Daarom wil je dit slabbetje:

  • Makkelijk draagbaar
  • Oprolbaar voor compact opruimen en meenemen
  • Geschikt voor in de wasmachine
  • Gemakkelijk schoon te vegen
  • BPA-vrij
  • PVC-vrij
  • Ftalaten-vrij

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO Slab met mouwen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *