OXO voorraadbus rond – 2,8 liter

 20,95

In de OXO voorraadbus blijft alles perfect vers dankzij de luchtdichte afsluiting. Praktisch in gebruik. Met deze voorraadbus ben jij maar één stap verwijderd van het koekje voor je kleintje.

Uitverkocht

Mail wanneer het weer op voorraad is

Altijd perfect vers

In de OXO Voorraadbus blijft alles perfect vers dankzij de luchtdichte afsluiting die in het deksel verwerkt zit. Op het deksel zit een knop die je indrukt om de voorraadbus te openen. Door hem opnieuw in te drukken sluit je de voorraadbus weer luchtdicht af. Dit gebeurt doordat het deksel de voorraadbus een klein beetje vacuüm trekt.

Voorraadbus van hoogwaardig kunststof

Deze rond OXO Voorraadbus van 2,8 liter is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. De voorraadbus is van helder doorzichtig kunststof. Het deksel is van wit kunststof. De bussen zijn eenvoudig schoon te maken, bij voorkeur met de hand wassen.

Handige vorm voorraadbus

De OXO Voorraadbussen zijn ontworpen om handig in gebruik te zijn. Daarom zijn deze ronde voorraadbussen eenvoudig te stapelen. En omdat deze bus geen hoeken heeft kun je de bus eenvoudig leegschenken, zonder dat er iets blijft hangen.

Extra informatie

Gewicht 411 g
Afmetingen 15,6 × 15,6 × 22 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OXO voorraadbus rond – 2,8 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *